Szállásfoglalás telefonon: 0043 6131 26754 vagyEMail-ben!

Aktív pihenés

A lélegzetelállító Hallstatt és környéke nem hiába az UNESCO Világörökségének része, és nem véletlen, hogy ilyen közkedvelt turisztikai célpont. Dachstein Salzkammergut környékén, a Hallstatt-tó partján, valamint a teljes régióban számtalan lehetőséget találhat mindenki, aki az aktív pihenésre vágyik! Akár családok számára, akár egyedül utazóknak, vagy akár csoportoknak is rengeteg lehetősége lesz az aktív feltöltődésre!

Aktív pihenés Hallstatt

A széles sportolási, kirándulási lehetőségek között az úszástól, a kenuzástól, a különböző túralehetőségeken át a hajókirándulásig, sőt, akár a télen-nyáron működő sípályákig minden beletartozik!

Azoknak, akik aktív pihenéssel töltenék hallstatti tartózkodásukat, a Dachstein-Salzkammergut régió páratlan élményeket kínál. Túrázás közben gyönyörű panoráma tárulhat eléd, a masszív hegycsúcsok ölében elterülő tiszta hegyi tavak, gleccserek, zöld alpesi legelők együtt hívogatnak túrákra vagy épp egy kiadós sétára. Mivel a tavakat sok helyen vadabb vizű patakok kötik össze, lehetőséged lesz meglovagolni e hullámokat: kajakozással, raftinggal is várják az ide látogatókat.

Aktív pihenés Hallstatt

Ha pedig teste megfáradt, ott a két hírneves gyógyfürdő, a Bad Aussee, valamint a Bad Ischl!

ONLINE SZÁLLÁSFOGLALÁS