Szállásfoglalás telefonon: 0043 6131 26754 vagyEMail-ben!

Dachstein-gleccser

Hallstatt közelében terül el a Dachstein-gleccser, mely Európa egyik legkiválóbb síterepe is egyben. A helyiek úgy mondják: a 2700 méteres magasságban bárki megtapasztalhatja, milyen volt az élet a Jégkorszakok idején! A Dachstein-gleccser nem egy, hanem nyolc gleccser rendszere, Európa egyik legjobb állapotban lévő gleccser-rendszere. Épp ezért sem véletlen, hogy ennyire közkedvelt kiránduló-, és túracélpont!

Dachstein-gleccser

Ha valakinek nem elég a fantasztikus panoráma, a több száz hegycsúcs felejthetetlen látványa, annak javasoljuk a Jégpalota meglátogatását, hiszen itt a gleccser belsejében tehetünk egy (tökéletesen biztonságos) sétát. Ha pedig adrenalinlöketre vágyna a látogató, 2013-ban adták át a nagyérdeműnek Ausztria legmagasabban fekvő függőhídját, mely bátorságpróba a javából!

Persze ez messze nem minden – a gleccseren sípálya is üzemel, ahol télen-nyáron 100% hógaranciával várják a síelésre éhes sportolni vágyókat! Sőt, a Dachstein-gleccseren egy remek freeride park, a Dachstein SuperPark is megtalálható, ahol közel 30 különböző nehézségű elemmel a snowboard és freeski kedvelőit szolgálják ki!

Dachstein-gleccser

ONLINE SZÁLLÁSFOGLALÁS