Szállásfoglalás telefonon: 0043 6131 26754 vagyEMail-ben!

Gossau-tó

Ha a salzkammerguti tóvidék leginkább vadregényes, kalandregénybe illő tavát akarnád meglátogatni, mindenképp a Gossau-tó az ideális célpont!

Napfürdőzve gyönyörködnél a meseszép tóban, miközben a Dachstein hóborította hegyoldalai szikráznak a vízen visszatükröződve? Esetleg a via ferrata szerelmeseként járnád be a tó környezetét? Vagy éppen túráznál a tó festői partján? Bármelyik is legyen az ideális program, a Gossau-tónál garantáltan elmerülhetsz a természet lélegzetelállító szépségében, az érintetlen tájban! Ahogy egymást követik a kisebb-nagyobb tavak, és ehhez az Alpok adja a megfelelő hátteret… nos, örök élmény lehet!

Gossau-tó

A Laserer Alpin klettersteiget via ferrata túrája során a tó környékén, valamint néhol a tündöklő víztükör fölött lesz szerencséd ferrátázni – ugyan a pálya nem túlzottan hosszú, azonban néhol a szintkülönbségekkel, néhol az erősen girbe-gurba sziklás tereppel nehezítve hamisítatlan ferrata élményt nyújt!

A tó partján lehetőséged lesz számtalan túra közül választani. A profin létrehozott (és könnyen követhető!) túraútvonalak a kezdők sétálgatásán át a profik igényeiig mindent lefed – sőt, ha úgy adódik, és akár hosszabb időt is rászánsz,  akár a Dachstein csúcsa is könnyedén megközelíthető innen – mindössze 6-8 óra alatt.

Akár kikapcsolódás, akár hosszabb túra, vagy csak egy kiadós piknik kedvéért is látogatsz el ide, hidd el, számtalan látogató szavával élve: Kihagyhatatlan élményben lesz részed!

Hallstatt túra

ONLINE SZÁLLÁSFOGLALÁS