Szállásfoglalás telefonon: 0043 6131 26754 vagyEMail-ben!

Látnivalók, élmények

Az egész világról vonzza a látogatókat évről évre „a világ legszebb tóvárosa”, ahogyan Hallstattot nevezte Alexander von Humboldt, a 19. század egyik nagy utazója. Legyen tél vagy nyár, a hallstatti piactéren szinte mindig találni ámuldozó turistákat; akár a napfényes pillanatokban, akár a vastag hótakaróval lepett teleken kedvére gyönyörködhetnek a látogatók a hallstatti panorámában. (Ha egy örök emléket, és csodálatos fotóhelyszínt keresel, már most szólunk: a piactér minden igényt kielégít!)

Azonban Hallstatt szépségei, előnyei messze nem merülnek ki a látványos panorámában! A romantikus kis sikátorok, az ódon épületek, a számtalan kis üzlet mind örök emléket kínálnak!

Látnivalók, élmények

Érkezzen az év bármelyik időszakában, Hallstatt bármikor ideális utazási célpont. Az alábbiakban összefoglaljuk nem csupán a főbb nevezetességeket, de csokorba szedjük a lehetséges élményeket, látnivalókat is. Érkezzen bármikor Hallstattba – itt mindig élményekre lel!

Válogasson legördülő menünk alpontjai között kedvére, ismerje meg a Hallstatt kínálta összes lehetőséget!

Élmények lépésekre

Ausztria ékszerdoboza nem hiába ilyen népszerű már hosszú évek óta. Ahhoz, hogy ennyi szépséget (havas táj, gyönyörű erdők, túraútvonalak, ódon kisváros, kristálytiszta tó…) megtaláljunk, gyakran igen nagy távolságokat kell megtennünk. Hallstatt azonban más – akár gyalog elérhetünk néhány óra alatt olyan örök emlékekhez, melyek máshol szétszórtan találhatók csak meg…

ONLINE SZÁLLÁSFOGLALÁS