Szállásfoglalás telefonon: 0043 6131 26754 vagyEMail-ben!

Téli sportok

Szeretsz síelni, swnowboardozni vagy épp carvingozni? Akkor Dachstein a megfelelő hely a számodra, egész biztosan ez az a hely, ahol ha körülnézel, a szíved gyorsabban fog verni! Sok kilométernyi pálya, ahol a jó minőségű hó garantált, és ideális az egész családnak!

Hála a legújabb technológiáknak és a legkorszerűbb sí felvonóknak, a Salzkammergut tetejét a hegyek szívében percek alatt érheti el! Több, mint 60 km-nyi sípája várja, ahol decembertől májusig tökéletes havat talál a sportoláshoz, ráadásul jól előkészített pályák, kényelmes síkunyhók és melegedők, valamint a már említett modern felvonók teszik otthonosabbá, még élvezetesebbé a Hallstatt közelében található pályákat. És akkor még nem beszéltünk a gyönyörű kilátásról!

Téli sportok Hallstattban

Síszezon 2015/16

A Dachstein West Gouso nyitóhétvégéje december 4.-re esik, majd onnantól 2016 áprilisáig várja a síelni vágyókat. A Freesports Anera Krippenstein, mely a Hallstatt-tó közelében található, Obertaunban, december 19-n nyitja meg a kapuit, és szintén április végéig várja a téli sportokra vágyókat!

Miért ideálisak Hallstatt környékén a sífeltételek?

Aki járt már erre, esküszik, a terület egyik legnagyobb erénye sok másikhoz képest, hogy képes kiszolgálni az igényeket: alig tapasztalható várakozás a felvonók környékén, a jól szervezett rendszer lehetővé teszi, hogy a szabadidőd ne unalmas toporgással, hanem aktív sportolással töltsd!

A magányos természet, a varázslatos porhó, és a hatalmas terek – mind hívogatnak, és megalapozzák a kitűnő élményt! Azok, kik szeretnek síelni -életkortól függetlenül-,  Dachsteinben  biztos megtalálják a számításukat a számtalan sípálya között!

Téli sportok Hallstattban

Haladóknak és kezdőknek egyaránt élmény lesz kipróbálni Gosau és Obertaun kiváló sípályáit. A természetadta friss hó, a kiemelkedő feltételek mind segítik, hogy maximálisan élvezze a síelést itt, a Dachstein-régióban! A lágyan ívelt sípályák ideálisak kezdőknek, vagy családoknak, míg a magasabb szintűeknek létrehozottak is olyan élményeket rejtenek, melyek a legigényesebb profikat is ámulatba ejtik!

ONLINE SZÁLLÁSFOGLALÁS