Szállásfoglalás telefonon: 0043 6131 26754 vagyEMail-ben!

Téli túrák

Téli túrázás a Hallstatt-tó körül

Csillogó jégkristályok. Hóval borított dombok, hegyek és erdők. Bizarr formájú jégcsapok… – Ezt jelenti a téli túrázás Salzkammergutban! Add hozzá még a mélységes csöndet is, hiszen a puha hó elnyel szinte minden hangot.

Élvezze ki ezt a varázslatos téli paradicsomot, ha erre jár, semmiképp ne hagyjon ki egy laza túrát a Dachsteini üdülőrégióban!

Csillogó porhó, havas táj, lenyűgöző kilátás…azok számára, akik nem restek télen is nekivágni a hó és a jég világának, a Világörökség részét képező Hallstatt / Dachstein Salzkammergut felejthetetlen élményeket tartogat!

Hótalpas túrák

A hótalpak segítségével utat találhatsz a téli tájba, a mindent beborító fehérség világába, kiélvezheted a végtelen kék eget, és a hófödte csúcsokról a kilátást – távol a zsúfolt utaktól és túraútvonalaktól.

Használd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, fedezd fel a Hallstatt körüli varázslatos vidéket!

Hallstatt télen

A hótalp, mint téli közlekedési, vagy akár túrasegítő eszköz, egyre több rajongónak örvend.  A Krippenstein és a Dachstein-hegység gyönyörű téli tájainak bejárásához szakavatott túravezetőkkel van lehetőséged nekivágni, ha pedig elértél egy-egy központi helyet, alpesi kabinokkal lesz lehetőséged hazatérni!

Az UNESCO Világörökségét képező terület várja a természet szerelmeseit télen is. A romantikus Hallstatt-tó és a Gosau-völgy a zord időben is káprázatos látványt nyújt, az itt élők pedig remekül kialakított túraútvonalakkal várják az ide érkezőket. Persze azt sem szabad kihagyni, hogy egy-egy túraútvonal végállomása sok esetben egy-egy termálfürdő, ahol a hosszú séta hidegét percek alatt elűzheti a forró, egész testet átmelegítő víz, majd egy hamisítatlan osztrák vacsora – tökéletes kombináció, igaz?

Hallstatt télen

Viszlát Ausztriában!

Kihez fordulj, ha túrázni szeretnél? Íme néhány információ a helyi szervezetekről és elérhetőségük!

Dachstein Tourismus AG
Winkl 34 4831 Obertraun Austria
Telefon: +43 (0) 50 140

Tourist Office Obertraun
Megtalálható a Hallstatt-tó partján
Ferienregion Dachstein Salzkammergut
Nr. 180
4831 Obertraun, Österreich, Austria
Telefon: +43 (0) 6131 / 351
Fax: +43 (0) 6131 / 34222
E-Mail: obertraun@dachstein-salzkammergut.at

 

ONLINE SZÁLLÁSFOGLALÁS